Technisch onderhoud gebouwen


Onderhoud van gebouwen is voor veel ondernemers geen topprioriteit. Aha-concept begrijpt dat. Daarom is het goed om te weten dat facilitaire zaken, zoals onderhoud bij ons wel een prioriteit zijn. Het uitbesteden van facilitaire diensten kan u veel voordelen opleveren zoals tijdswinst, kostenbesparing en een stuk minder zorgen.


Gebouwen worden steeds technischer omdat er voortdurend nieuwe technologieën ontwikkeld worden. Dit brengt met zich mee dat de behoeften die verbonden zijn aan een gebouw steeds talrijker en veeleisender worden. Daardoor stijgt ook de nood aan technische controle. Nieuwe werkmethodes en de geldende veiligheids- en milieunormen zorgen er ook voor dat specifieke competenties en methodologiën nodig zijn.


Zodra u het onderhoud van uw gebouwen aan ons heeft overgedragen, zijn wij verantwoordelijk. Dat betekent dat we niet alleen zorgen dat het werk correct wordt uitgevoerd, u heeft ook het voordeel van 1 contactpersoon. Dat schept helderheid, overzicht en duidelijkheid. Wij sturen maandelijks één factuur. U weet exact waar u aan toe bent, en als u vragen, opmerkingen of wensen heeft, zijn we altijd direct benaderbaar. Is uw gebouw toe aan goed onderhoud? Neem dan contact op met 1 van onze medewerkers: we vertellen u graag alles over de mogelijkheden.